WebDesign

midden

Limburg

+31 (0)6-23771313

info@WebDesignMiddenLimburg.com

Je professionele website laten bouwen bij :

WebDesign Midden Limburg

Daar zijn wij goed in!

Wij zijn goed in wat we doen

Je website laten bouwen bij WebDesign Midden Limburg

Webdesign Midden Limburg is klaar voor jou

Waarom je website bij ons laten bouwen?

Uit eigen ervaring wijzer geworden

  • Omdat wij weten dat een bedrijf niet altijd tijd heeft om een professionele website te maken.
  • Omdat een bedrijf niet altijd de kennis heeft om een goede mooie website te maken. 
  • Het niet zo slim om je website laten bouwen door je neefje of nichtje

Door eigen ervaring. Na verhuizing naar Ittervoort en enkele maanden klussen waren wij klaar om de B&B te openen. Om klanten te generen leek het een goed idee om een eigen website te bouwen. Omdat ik al jaren in de IT werk en in het verleden al eens een website gebouwd te hebben was het logisch dat ik dat wel even zelf zou bouwen. Dat even duurde velen malen langer als verwacht.

Kennis en ervaring

Professionele webshop laten maken

Na een opleiding als webdesigner en na vele maanden trainingen volgen van verschillende wordpress page builders is Webdesign Midden Limburg klaar om proffesionele websites te bouwen.
De eerste klanten stromen binnen. Door het bouwen van de website de kennis en trainingen in de praktijk kunnen toepassen. 

Uit ervaring weten we dus dat een website maken meer betekent dat enkele pagina’s met een programma op het web slingeren. Nee hiermee trek je nog geen klanten binnen. Een profesionele website heeft een doel, een thema. Een profesionele website maken betekent ook zorgen voor een goede SEO ( Search Engine Optimization. Zorgen dat je goed scoort bij Google zodat je gevonden kunt worden. 

Waar bouwen wij jouw website mee:

Wordpress

Wordpress is een platform waar met behulp van Thema's en Plugin mooie proffesionele websites worden gebouwd

Elementor Pro

Elementor pro is een betaalde uitbreiding op Elementor. Het is naar mijn mening zeker de moeite waard om deze uitbreiding bij je website te kopen. In Elementor Pro zit een hoop extra opties welke je website een proffesionele uitstraling geven

Elementor

Elementor is een Full Page builder. Op het moment is dit de meest populaire gratis page builder. Met drag en drop is het bouwen van websites eenvoudiger geworden. CSS kan hier nog steeds toegepast worden.

Kadence WP

Een vrij nieuwe speler in de WordPress markt. Kadence is ook een Full Page editor voor WordPress. De ontwikkelaar heeft goed naar de behoeftes van Webdesigners gekeken. Zeker een aanrader om in je pakket te kopen.

Spectra

Spectra is een plugin welke hoort bij Astra, Dit zijn extra blocks om mooiere en professionele websites te maken. Spectra is laat 2022 op de markt gekomen en heeft zeer veel potentie.

Full Site Editing

Sinds 2022 is FSE aan wordpress toegevoegd. De Full page builders zijn helaas niet allemaal gratis. WordPress heeft daarom zijn eigen page builder gemaakt. Nu kun je met WordPress een volledige pagina maken.

We zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen

Be part of something great

Een eigen bedrijf hebben of starten kost tegenwoordig veel geld maar ook veel tijd. Naast gebouwen en inboedel, een voorraad opbouwen en het juiste gebouw vinden om je spullen te etaleren vergt al je aandacht. Dan is er vaak geen tijd meer voor zelf een eigen website te bouwen. Laat staan om ook nog eens uit te zoeken hoe je een goede website bouwt waarbij veel klanten je website bezoeken en natuurlijk ook je spullen kopen of diensten afnemen. De tijd die dit kost om het te maken kun je beter investeren in een proffessioneel bureau welke de kennis al heeft en de taal van de zzp’er spreekt.

 

Professionele website laten bouwen

Je website laten bouwen laat je dan liever over aan een ander. Iemand met passie en aandacht. Een bureau welk luistert en begrijpt wat je wilt hebben. 
WebDesign Midden Limburg is zo’n bureau. WebDesign Midden Limburg  spreekt deze taal net zoals de taal voor MKB. 
WebDesign Midden Limburg wil dan ook graag een deel uitmaken van iets groots, jullie bedrijf!  

De voordelen van een professionele webshop laten maken

Contract bij WebDesign Midden Limburg

Een professionele webshop laten maken heeft vele voordelen. Het verhoogt de online zichtbaarheid van uw bedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling. Hierdoor zullen potentiële klanten eerder geneigd zijn om bij u te kopen. Bovendien biedt een webshop de mogelijkheid om meer klanten te bereiken dan een fysieke winkel.

Belangrijke vragen voor het bouwen van de website:

Website laten bouwen bij WebDesign Midden Limburg

Een professionele webshop straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Potentiële klanten krijgen hierdoor direct een goed gevoel bij uw bedrijf. Een webshop die er goed uitziet en makkelijk te gebruiken is, zal ook eerder leiden tot aankopen. Een webshop biedt de mogelijkheid om meer klanten te bereiken dan een fysieke winkel. Klanten kunnen namelijk op elk moment van de dag uw producten bekijken en bestellen. Bovendien kunnen klanten van over de hele wereld uw webshop bezoeken en bij u kopen. Dit vergroot de afzetmarkt van uw bedrijf. 

Wat kost een eenvoudige website

Introductie

Zomaar een prijs noemen voor het maken van een webpagina is niet makkelijk. Er zijn teveel factoren welke de prijs van je webpagina beinvloeden. 

Het aantal pagina’s is een belangrijke factor bij de prijsbepaling van een website. Een eenvoudige website met bijvoorbeeld vijf pagina’s zal goedkoper zijn dan een website met meer dan tien pagina’s. De kosten kunnen variëren tussen de €500 en €2500 afhankelijk van de complexiteit van de pagina’s.

Alle bovenstaande punten hebben allemaal invloed in de uiteindelijke prijs. Maar laat dit je niet afschrikken. In ons eerste gesprek komen al deze vragen aan bod en kan al een eerste indicatie gegeven worden wat een en ander gaat kosten. 

Conclusie

De kosten voor het laten bouwen van een professionele website variëren dus sterk. Een eenvoudige website met weinig pagina’s en functionaliteiten zal goedkoper zijn dan een complexe e-commerce website. Houd ook rekening met eventuele extra kosten zoals hosting en een domeinnaam. Het is altijd verstandig om verschillende offertes op te vragen en te vergelijken voordat je een keuze maakt.