Lees hier hoe alles ontstaan is :

2021 De Oprichting van: Webdesign Midden Limburg

Krijg meer klanten met de beste website!

Werkplek WebDesign Midden Limburg

Professionaliteit is het sleutelwoord

Een website bouwen kan iedereen maar een profesionele website bouwen is een ander verhaal

HTML, CSS en PHP

Over Ons begint allemaal in de tijd rond 1994. HTML, CSS en PHP (voor info klik hier) waren de programmeer talen die toen nodig waren om een mooie website te bouwen. Hier heb ik heel veel zelfstudie gedaan en slapenloze nachten mee doorgebracht. Toen kwam WordPress, Joomla en Drupal

Iedereen kan een websites bouwen?

Echter niet iedereen kan een profesionele zakelijke website bouwen. Dat was voor mij de reden om een eigen bedrijf te starten om voor zzpers en MKB bedrijven een professionele website te bouwen

Over ons

Ten eerste het begrip Over ons. Zo zeg ik dat nu eenmaal over mijn bedrijf.  Jaren geleden ben ik reeds begonnen met het bouwen van webpagina’s. Allemaal voor vrienden, bekende en sportverenigingen. 

Waar ben ik mee begonnen?

Jaren geleden werden websites vooral met Dreamweaver gebouwd. Dit was voor mij het eerste programma met een zogehete Drag en Drop functie. Het programma was nog moeilijk te gebruiken. Het had een hoge leercurve. 

"Take up one idea. Make that one idea your life - think of it, dream of it, live on that idea. Let the brain, muscles, nerves, every part of your body, be full of that idea, and just leave every other idea alone. This is the way to success."

Sinds 2021

Het idee is geboren. De eerste steen in het onstaan van mijn bedrijf is gelegd.

” 32 jaar lang werk ik bij een groot bedrijf in Limburg op de IT-afdeling gewerkt. Vele certificaten van Windows, Windows Servers, HTML, CSS , Visual Basic en andere programmeer talen gehaald. Dankzij deze baan en de vele certificaten is mijn interesse in het bouwen van websites voor mezelf en andere onststaan. Naast mijn werk ben ik in de avonduren vaak te vinden achter de computer om websites te bouwen.  Alle energie en extra inzet die ik in gaven mij een goed gevoel. 

Ik wil werken waarin ik plezier beleef. Ik wil werken en plezier beleven in het afleveren van mooie producten en tevreden klanten. Het was mijn vrouw die zei: waarom richt je geen eigen bedrijf op en laat je meer mensen profiteren van je hobby . Doe wat je leuk vind en help hiermee ook andere ZPP-ers of kleine bedrijven. Het zaadje was gepland, het idee voor een eigen bedrijf was geboren. Na veel onderzoek en gesprekken met vooral mijn lieve vrouw en andere eigenaren van bedrijven heb ik in 2021 besloten om een eigen bedrijf op te richten voor het bouwen van professionele websites. 

WebDesign Midden Limburg is geboren. Nog voordat het bedrijf officieel bij de KVK was ingeschreven kon ik al twee klanten aan mijn lijstje toevoegen. Voor mij werd het heel duidelijk WebDesign Midden Limburg is een succesvolle partner in het bouwen van jullie webpagina’s. Dat zegt genoeg over ons.”  Ik vindt nu mijn voldoening in mijn baan en in het bouwen van Websites. 

Met vriendelijke groet
Ger de Jong
Directeur en eigenaar van WebDesign Midden Limburg

Open en eerlijke ommunicatie is de sleutel voor succes

Over ons:
Persoonlijke Service

Over ons WebDesign Midden Limburg

We leren elkaar eerst goed kennen

In een of meerdere persoonlijk gesprekken gaan we samen met je bedrijf kijken welke website je wilt hebben. Aan de hand van vragen komen we samen tot een layout en design voor de website die je altijd al had willen hebben. (klik hier voor contact pagina)

Wat is je doel van je website

Wat wil je met je site bereiken en wat is je doelgroep. Dit is heel belangrijk om te weten. Wat zijn je kleuren die je wilt gebruiken, heb je een logo. Zijn er al foto's enz. De antwoorden op deze vragen zijn nodig om een goede website te bouwen.

Wel of geen onderhoud

Website is klaar en staat online en wat nu. Je kunt ervoor kiezen zelf de website te onderhouden. Of ik neem deze taak voor je over. Ik zorg voor updates en vervanging van content. Het is niet mijn intentie om een mooie website af te leveren en dan geen service aan te bieden. Alles is te bespreken en samen komen we tot een oplossing waarbij jij onze klant tevreden bent. (klik hier voor de services pagina)