Je professionele website laten bouwen bij :

WebDesign Midden Limburg

Website laten bouwen bij WebDesign Midden Limburg

Wij zijn goed in wat we doen

Webdesign Midden Limburg is klaar voor jou!!!

Waarom je website bij ons laten bouwen?

Je website laten bouwen bij WebDesign Midden Limburg
  • Omdat wij weten dat een bedrijf niet altijd tijd heeft om een professionele website te maken.
  • Omdat een bedrijf niet altijd de kennis heeft om een goede mooie website te maken. 
  • Het niet zo slim om je website laten bouwen door je neefje of nichtje of een goede bekende
  • Omdat wij door jaren training wijzer zijn geworden 
  • Wij de ervaring en de kennis hebben
  • Omdat wij weten wat een professionele website nodig heeft

Onze stappen voor het maken van een goede website

Wat is de naam voor je website

Het is belangrijk om een goede naam te hebben. En natuurlijk moet deze ook geregistreerd worden. 

Welk hosting bedrijf kies je

Er zijn veel hosting bedrijven in verschillende prijs klassen. Welke hosting is nu voor jou belangrijk 

Welk pakket hebben we nodig voor het bouwen van jouw website

Er zijn verschillende pakketten op de markt met elk zijn eigen voor en nadelen. 

Wat is je doelgroep

Welke mensen wil je naar je website toe trekken? Welke leeftijds groepen? Vrouwen, mannen kinderen, ouderen of iedereen?

Wat zijn je zoekwoorden

Zoekwoorden zijn die woorden die je klanten in Google ingeven zodat jij gevonden wordt. Welke zoekwoorden gebruiken je concurenten

Hoeveel pagina's

Een website heeft nu eenmaal pagina's nodig. Minimaal een Home, About en Contact. Maar jij als klant bepaald de rest van de pagina's

Wil je ook een webshop

Zo ja welke webshop. Moet er ook een product pagina zijn. Online bestellen en betalen. Dit zijn allemaal keuzes waarbij wij jou als klant zullen helpen

Wil je een Blogpagina

Ga je bloggen. En zo ja wie plaatst die content op de pagina. Hoe moet de Blog archive eruit zien. Hoe de Single blog pagina

Wat kost dit allemaal

Zoal je kunt zien is de prijs afhankelijk wat je allemaal op je pagina wilt hebben. Welk pakket wil je afnemen? Wil je dit met of zonder onderhoud?

Waar bouwen wij jouw website mee:

WordPress

WordPress is een platform waar met behulp van Thema’s en Plugin mooie proffesionele websites worden gebouwd. Dit heet ook wel een CMS (Content Management System), Op een plek je gehele website kunnen beheren.

Elementor Pro

Elementor pro is een betaalde uitbreiding op Elementor. Het is naar mijn mening zeker de moeite waard om deze uitbreiding bij je website te kopen. In Elementor Pro zit een hoop extra opties welke je website een proffesionele uitstraling geven

Elementor

Elementor is een Full Page builder. Op het moment is dit de meest populaire gratis page builder. Met drag en drop is het bouwen van websites eenvoudiger geworden. CSS kan hier nog steeds toegepast worden.

Kadence WP

Een vrij nieuwe speler in de WordPress markt. Kadence is ook een Full Page editor voor WordPress. De ontwikkelaar heeft goed naar de behoeftes van Webdesigners gekeken. Zeker een aanrader om in je pakket te kopen.

Spectra

Spectra is een plugin welke hoort bij Astra, Dit zijn extra blocks om mooiere en professionele websites te maken. Spectra is laat 2022 op de markt gekomen en heeft zeer veel potentie.

Gutenberg Editor

Sinds 2022 is FSE aan wordpress toegevoegd. De Full page builders zijn helaas niet allemaal gratis. WordPress heeft daarom zijn eigen page builder gemaakt. Nu kun je met WordPress een volledige pagina maken.

Wat kost een website

Introductie

Zomaar een prijs noemen voor het maken van een webpagina is niet makkelijk. Er zijn teveel factoren welke de prijs van je webpagina beinvloeden. 

Het aantal pagina’s is een belangrijke factor bij de prijsbepaling van een website. Een eenvoudige website met bijvoorbeeld vijf pagina’s zal goedkoper zijn dan een website met meer dan tien pagina’s. De kosten kunnen variëren tussen de €500 en €2500 afhankelijk van de complexiteit van de pagina’s.

Alle bovenstaande punten hebben allemaal invloed in de uiteindelijke prijs. Maar laat dit je niet afschrikken. In ons eerste gesprek komen al deze vragen aan bod en kan al een eerste indicatie gegeven worden wat een en ander gaat kosten. 

Conclusie

De kosten voor het laten bouwen van een professionele website variëren dus sterk. Een eenvoudige website met weinig pagina’s en functionaliteiten zal goedkoper zijn dan een complexe e-commerce website. Houd ook rekening met eventuele extra kosten zoals hosting en een domeinnaam. Het is altijd verstandig om verschillende offertes op te vragen en te vergelijken voordat je een keuze maakt.